Monday, 21 November 2011

suka suki suke lalala~~

aku tak akan mencintaimu setinggi langit,kerana langit
tak selalunya cerah.. dan aku juga tak akan memcintaimu
seluas lautan,kerana laut tak selalunya tenang.. biarlah aku
sekadar mencintaimu cuma di hujung kuku,kerana walaupon
dipotong ia pasti akan tumbuh kembali..


oke cuba baca nyh ,, actually betul atau tidak ? hmm its up to you ..
lalala~~
TANDA TANDA ANDA TENGAH GILA A.K.A JATUH CINTA . HAHA .
1.anda kerap bercerita pada kawan anda tentang si dia walaupun cerita itu sudah berulang kali anda ceritakan
2.siang malam asyik terbayang…nak berak pun terbayang wajah si dia
3.anda kerap membelek telefon bimbit anda dan mencari nama si dia walaupun tak buat apa pun sama ada sms,mms atau call
3.apabila anda hendak berjumpa si dia,anda terlalu menjaga penampilan anda seperti pakaian,wangi wangian dan sebagainya.mungkin anda sudah tetapkan pakaian apa yang anda hendak pakai walhal temujanji itu minggu hadapan
4.anda mudah dan cepat berasa hati dan cemburu padahal si dia dengan belum ada apa apa hubungan “special”
5.anda akan kerap menipu pada si dia di dalam sms ataupun “chat room”…contoh : anda memberitahu yang anda demam pahal sihat saja..anda memberitahu yang anda ada masa terluang untuk si dia walhal anda sebenarnya ada temujanji dengan rakan anda yang lain
6.anda kerap sms dia di waktu pagi dengan hanya ucapan “morning”
7.anda sentiasa mengharap dan menanti si dia sms anda dahulu
8.bila anda berjumpa si dia,anda menjaga tutur kata,pandai buat jenaka(padahal sebelum ni tak kelakar pun),
9.anda akan kerap melayari page facebook si dia…walaupun sejam yang lepas anda baru sahaja anda melawati page si dia
10.siang rasa macam malam,malam rasa macam siang…..ibarat lirik lagu