Monday, 5 December 2011

stop all d sadness !

start wif dis picxa .rase macam kejam sangat bile kite nak membalas kan . sory sy tak bermaksud macam tu , rase sakit ny tak dapat ditahan lagi ,, airmata ny da tak nak berhenti mengalir ,, maybe terlalu gembira wif ur new relationship . thanx a lot . thanx syg buat macam ny ,, but u dun wory i never pray fer u like that , aishiteru awk egt kan lagu tu , mesti lah egt coz awk yg bagi , awk egt tak dulu awk selalu pesan 'sy nak kawan lama taw' n 'engat awk tu dah ada pakwe' hmm tu dulu , for what i have to remember , rite ? ocay stop all bout ur story ,, i and u was end ! today i know everything ,, sy tggu awk terangkan kat sy , even sy tahu awk ada org lain but i juz need ur explaination ! u got it ? yeah , awk tgglkan sy macam tu je tanpa sbrg pesan , but im still waiting for u ,, im fool rite ? yeah ,, sy sgt bodoh sebab dperbodohkan oleh orang yg pandai like u , pandai mempermainkan perasaan orang . thanx RAFIZI ! penantian sy dah tamat , jawapan sy dah terjawab . tanpe perlu awk terangkan . im happy to look u happy . hope she is ur future forever . dun break her heart . think bout her feelings ky . done ,, lets start a new life , wif a new story , new face , new people ,, time to forget everything yg menyakitkan hati .. thank you so much !